Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » У Сальвадорі вбили ректора семінарії

У Сальвадорі вбили ректора семінарії

В Сальвадорі вбили отця Рікардо Кортеза, ректора духовної семінарії в дієцезії Закатеколука. 
Автомобіль священика обстріляли під час того, як покійний їхав на ньому. Тіло отця знайшли поруч з авто, яке зупинилось на узбіччі дороги. Триває розслідування, однак поліції наразі не відомо мотивів вбивства.

«Отець Рікардо був доброю, приємною людиною, відданий своїй спільноті і формації семінаристів, а також опікувався вірними», - йдеться в заяві, яку видала дієцезія Закатеколука.

Семінарія, якою керував покійний священик, носить ім’я Оскара Ромеро, архієпископа Сан Сальвадору, котрого застрелили під час відправи Літургії. Цього року припадає 40-ва річниця цієї події, а також мученицької смерті отця Косме Спессотто і його товаришів. «На нашій землі знову проливається кров Доброго Пастиря», - написала після вбивства одна із місцевих газет.

Джерело: Католицький оглядач з посиланням на Vatican News
Новини зі світу Черговий крок на шляху до беатифікації лікаря, який виявив генетичні причини синдрому Дауна Папа Франциск затвердив декрет про визнання героїчності чеснот французького лікаря і генетика Жерома Лежена, який виявив причину синдрому Дауна – трисомію 21 хромосоми.
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.