Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Черговий етап зйомок фільму "Вірити"

Черговий етап зйомок фільму "Вірити"

Після тримісячної вимушеної перерви в ніч з 23 на 24 червня ми продовжили зйомки художнього фільму “Вірити”. Подія відбувається в рідному домі Галини, яка важко захворіла. Діти не знають як їй допомогти, але до них доходять чутки про одного священика Місіонера Облата Марії Непорочної – отця Людвіка Вродарчика, що має дар зцілення і лікує багатьох бідних людей за допомогою трав та молитви.

Саме ця сцена в контексті теперішньої епідемії коронавірусу є дуже актуальна, адже в часи Людвіка Вродарчика, 1942 року, на Волині вирувала епідемія дизентерії i тифу, від якої гинуло багато людей. Тоді о. Людвік, служачи людям, ніс не лише духовну допомогу хворим, а й лікарську. Отже, за його заступництвом ми можемо просити Господа, щоб беріг нас перед небезпекою коронавірусу.


Господи Ісусе Христе, Лікарю наших душ і тіл. Покірно просимо Тебе, за заступництвом Слуги Божого Отця Людвіка Вродарчика, який під час свого життя допомагав хворим та помираючим під час епідемії, обдаруй нас миром та здоров’ям і стримай поширення небезпеки хвороби своєю Божою всемогутністю. Божа Мати, Зцілення хворих, бережи й заступайся за нас і веди нас в любові до свого Сина. Амінь.


Впродовж всієї ночі з 23 на 24 червня тривали зйомки фільму. Прогноз погоди був невтішний, синоптики обіцяли сильні зливи. Проте у нас склалося враження, що хтось наче тримав небо над нами – впродовж двох годин блискало, гриміло, але жодна краплина згори не впала – і знімальна група могла щасливо закінчити заплановану на цю ніч роботу. Це ймовірно заслуга як самого Слуги Божого о. Людвіка Вродарчика так і багатьох людей, які моляться в цій справі.


Отець Павло Вишковський ОМІ 
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.