Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Фігурку Богородиці Фатімської приймали у себе римо-католики Феодосії

Фігурку Богородиці Фатімської приймали у себе римо-католики Феодосії

Триває перегринація фігури Матері Божої з Фатіми на території Пастирського округу Криму. У п'ятницю 3 листопада Фігурку Богородиці приймали у себе жителі м Феодосії, перегринація тривала до неділі 5 листопада.
Закінчення перегринації збіглося з храмовим святом Всіх Святих. З пастирських міркувань, парафіяльний відпуст був перенесений на неділю 5 листопада, також в цей день, двоє людей з нашого приходу приступили до таїнства Конфірмації.
Молитовне чування протягом цілого дня в суботу і до початку Святої Меси о 12.00 в неділю, проводив отець  Анатолій Клак МІС - відповідальний за перегринацію Фатімської Богородиці.





На храмовому святі був присутній делегат Пастирського округу по Республіці Крим та м.Севастополь єпископ Яцек Піль, який очолив урочисту Святу Месу та уділив таїнства Миропомазання нашим парафіянам. Проповідь виголосив о. Анатолій Клак, також були присутні парафіяни з м. Сімферополь, секретар єпископа: кс. Станіслав Вінярський, вікарій парафії Успіння ПДМ в м. Сімферополь кс. Віктор Погрібний, а також наші парафіяни.


Джерело: crimeacatholic.org
Новини з України Мінкульт планує відреставрувати костел св. Миколая Міністерство культури, молоді та спорту в 2020 році планує відреставтувати 5 архітектурних об’єкти за 114 мільйонів гривень. Зокрема, й костел святого Миколая у Києві, пише LB.ua з посиланням на заступницю голови міністерства Світлану Фоменко.