Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Черговий етап підготовки до СДМ-2023

Черговий етап підготовки до СДМ-2023

18 листопада розпочався Міжнародний форум «Від Панами до Лісабону. Покликані до місіонерської синодальності».
Від Конференції єпископів РКЦ в Україні делегатами стали представники Комісії у справах душпастирства молоді о. Вальдемар Павелець SAC та Анастасія Кур’ята.

Зважаючи на виклики, які поставила перед світом пандемія коронавірусу, форум відбувається у форматі онлайн на базі платформи ZOOM.


Організатори форуму, «Декастерія у справах мирян, сім'ї та життя», привітали більш ніж 200 учасників зі всього світу.

Зустріч розпочалася молитвою-закликом про здоров’я у всьому світі (з сестрою Алессандрою Смеріллі, координатором Ватиканської комісії з питань економіки під час Covid-19 та консультантом Генерального секретаріату Синоду Єпископів).


Делегати розповіли про досвід Церкви в різних країнах разом із молоддю в часи пандемії, поділилися особистим досвідом.

Відбулася презентація акції "Кожен старший - це твій бабуся і дідусь" (Дикастерія у справах мирян, сім'ї та життя), а на завершення члени Міжнародного молодіжного дорадчого органу висвітлили основні напрямки своєї діяльності та розповіли про мету, ціль та механізми роботи органу.


«Бо як тіло одне, але має членів багато, усі ж члени тіла, хоч їх багато, то тіло одне, так і Христос» (1 до Кор 12, 12).

Молимось за молодь та організаторів Світових днів молоді та залишаємось на зв’язку!

Джерело: Комісія у справах душпастирства молоді РКЦ
Новини з України Храмове свято на честь святого Станіслава єпископа та мученика в Буську 8 травня припадає спомин св. Станіслава – єпископа і мученика. Цього дня відзначає парафія святого Станіслав у Буську відзначає парафіяльне свято, і цей рік не став виключенням. О 11.00 відбулася Урочиста Свята Меса на якій були присутні отці з деканату Золочівського, Жовківського та чимало парафіян і гостей.
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.