Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Похорон мами єпископа Леона Малого у місті Бар на Вінниччині

Похорон мами єпископа Леона Малого у місті Бар на Вінниччині

У середу, 3 червня 2020 року відбувся похорон пані Геновефи Малої, мами єпископа Леона Малого та отця Петра Малого у храмі святої Анни в Барі.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Очолив Святу Месу в парафіяльному храмі митрополит Львівський, архієпископ Мечислав Мокшицький разом із єпископами-помічниками Львівської дієцезії Едвардом Кавою і Леоном Малим, єпископом-ординарієм Кам`янець-Подільської дієцезії Леоном Дубравським, єпископом-ординарієм Київсько-Житомирської дієцезії Віталієм Кривицьким та єпископом-помічником Олександром Язловецьким, єпископом-ординарієм Харківсько-Запорізьким Павлом Гончаруком, єпископом-ординарієм Луцької дієцезії Віталієм Скомаровським та єпископами-емеритами Мар`яном Бучком та Броніславом Бернацьким у присутності священиків та мирян з Львівської архідієцезії та цілої України.


Під час проповіді о. Владислав Дерунов, настоятель Мостиської парафії, пригадав історію життя померлої та звернув увагу на любов до Бога і Церкви, яку мала п. Геновефа Мала в часі переслідуваннія під час комуністичного режиму. "Вона є знаком для всіх нас, що Бог, який діяв у її житті хоче до нас промовити сьогодні".


Нагадуємо , що в Урочистість Зіслання Святого Духа, 31 травня о 14.15 на 92 році свого життя відійшла до Господа Геновефа Мала, мама єпископа Леона Малого та отця Петра Малого.

Вічне спочивання дай їй Господи, і світло віковічне нехай їй світить!
 
Олександр Кусий
1 комментарій
czekajuczij
Додав czekajuczij
Вічне спочивання дай їй Господи, і світло віковічне нехай їй світить!
 Амінь!
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.