Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Присвячення себе Непорочному Серцю Пресвятої Діви Марії

Присвячення себе Непорочному Серцю Пресвятої Діви Марії

Непорочна Мати, всю довіру нашу покладаємо на силу Твого заступництва, на материнську доброту Твого Серця. Слухняні Твоїй волі й дорученням Святішого Отця, ми всі разом присвятили себе Тобі. Зараз урочисто відновлюємо наше присвячення Твоєму Непорочному Серцю.

О предобра Мати! Нехай Твоє Серце стоїть на сторожі наших сердець, нехай воно, як взірець, світить у наших родинах і парафіях! О Маріє, бережи чистоту звичаїв, захищай молодь і дітей, спонукай батьків до жертовності, дітей – до слухняності й дисциплінованості, нехай сімейні вогнища палають справжньою побожністю і тривкою любов’ю. Твоєму Серцю доручаємо всіх тих, хто заблукав на дорогах життя. Бережи їх, о Маріє, і будь провідною зіркою для сиріт і вбогих. З любов’ю до Твого Серця хочемо виконувати всі прагнення Ісусового Серця, жити згідно з Божими заповідями, згідно з навчанням Христа і Церкви. Будемо наші душі якомога частіше очищувати від гріхів і живити їх Хлібом Життя.
Допоможи нам, о Маріє, виконати ці постанови, прийми наше присвячення, випроси благодаті, необхідні для освячення особистого й сімейного життя. Будь нашою Матір’ю і веди нас до Ісуса. Амінь.

З молитовника "Щоденно з Богом" 

Зображення: Pinterest
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.