Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Вербна Неділя в Бердичеві та Гвоздаві

Вербна Неділя в Бердичеві та Гвоздаві

У Всеукраїнському санктуарії  Матері Божої Святого Скапулярію в Бердичеві урочисте святкування Вербної (Пальмової) Неділі розпочалося біля пам’ятника святого Йоана Павла ІІ.


Уже кілька років поспіль на площу святого Йоана Павла ІІ прибуває, як нагадування про в’їзд Ісуса Христа до Єрусалима, віслюк з Ісусом та апостолами. Також на площі відбулося читання уривку з Євангелія й посвячення гілля верб, квітів і пальм.  



Урочиста процесія вирушила до храму на Месу, яку очолив і виголосив проповідь настоятель бердичівського санктуарію отець Рафаїл Мишковський OCD.


Також урочиста процесія відбулася в селищі Гвоздава біля Бердичева. Там розташована парафія Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії, якою опікуються брати босі кармеліти.  Очолив Святу Літургію та виголосив проповідь отець Христофор Урбанські OCD.



Максим Железницький

За темою:
Паломництво чоловіків до Бердичівського санктуарію
Великопісні реколекції в бердичівському санктуарії
Дієцезіальний день спільноти Руху «Світло-Життя» в Бердичеві
Новини з України Перші обіти у Згромадженні сестер святого Йосифа де Сен-Марк 2 липня три новички сестер Святого Йосифа де Сен-Марк, після успішного завершення періоду приготування, стали офіційними членами Конгрегації. Мешко Одріка, Гофрик Юстина та Ханик Божена склали свої перші обіти Господу.
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.