Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні

Святий Дух у моєму житті

Розділіть радість нашої SSpS-спільноти: сестра Тетяна Богославець зі Згромадження Сестер Служниць Святого Духа цього тижня отримала диплом, закінчивши навчання у Папському Григоріанському  університеті у Римі та отримала ліцензіат з психології!
Знаємо, що за цим стоїть багато праці, молитви, добрих та хвилюючих моментів, підтримки близьких. Ця подія - початок, тому просимо про молитву за сестру у наступному етапі її життя!

Хай Бог Тебе щедро благословить!
Послухайте розповідь сестри про те, як Бог діє у її житті.


 
Джерело: Сестри Служниці Святого Духа
Не перформанс пацифістів, а духовна війна. Чоловіки з розаріями у центрі міста Як повідомлялося, з початку березня в серці Ужгорода на Розарій збираються чоловіки міста. Молебень відбувається щовівторка. Сьогодні пропонуємо вашій увазі свідчення одного з учасників Розарієвої роти Віктора Дем'яна. 
Свідчення Бути там, де ти є. Із тими, хто поруч. І робити, що можеш Останніми місяцями життя скидається на перше паломництво, яке я колись пережила в підлітковому віці. Ти майже не знаєш, хто поруч. Не зовсім розумієш, куди ви йдете, окрім остаточної мети (бо не розумієшся у топографії від слова «зовсім»). Усе ніби знайоме, але водночас абсолютно нове, і навіть ті люди, яких добре знаєш, поводяться зовсім по-іншакшому.
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.