Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Київський костел св. Миколая відвідає архієпископ Ґаллаґер

Київський костел св. Миколая відвідає архієпископ Ґаллаґер

Візит архієпископа Пола Річарда Ґаллаґера до України припадає на 18-20 травня. Під час відвідин костелу св. Миколая ватиканський гість візьме участь в урочистій інсталяції фігури св. Архангела Михаїла. 
У зв’язку з офіційним візитом до України Секретаря у справах відносин Апостольської Столиці з державами (світською мовою Міністра Закордонних справ Ватикану), архієпископа Пола Річарда Ґаллаґера, у п’ятницю, 20 травня 2022 року, о 18:00 заплановано його візит у костелі св. Миколая в Києві, по вул. Васильківській, 75.

Цього дня високопоставлений гість візьме участь в урочистій інсталяції статуї св. Михаїла Архангела, яку Папа Франциск освятив спеціально для київської парафії св. Миколая, що пов’язане з переданням їй у постійне користування храму.

Це вже другий візит високопоставленого представника Апостольської Столиці до костелу св. Миколая останнім часом.

Нагадаємо, що напередодні Великодня, 14 квітня 2022 року, тут побував кардинал Конрад Краєвський.

Ця увага до київського храму з боку найвищої влади Церкви виявляє її турботу про вірян-католиків України, а також сподівання, що влада України врешті-решт виконає свою обіцянку і поверне храм релігійній громаді, що, як очікуємо, відбудеться вже невдовзі.

Фото: Vatican media
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.