Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » До Львова прибув архієпископ Пол Річард Ґаллаґер

До Львова прибув архієпископ Пол Річард Ґаллаґер

18 травня 2022 року, архієпископ Пол Річард Ґаллаґер, Секретар у справах стосунків Апостольського Престолу з державами прибув до України. Очільника ватиканської дипломатії зустрів Львівський митрополит латинського обряду архієпископ Мечислав Мокшицький, в.о. Голови Конференції римсько-католицьких єпископів України. 
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.



О 14:00 годині архієпископ Ґаллаґер відвідав Митрополичу Курію. Після обіду помолився за полеглих військових і усіх жертв війни.


З тераси курії архієпископ Пол Річард Ґаллаґер поблагословив місто Львів та цілу Україну.


Сьогодні у програмі – візит до Львівського греко-католицького митрополита архиєпископа Ігоря Возьняка та відвідини структур, що приймають біженців і переселенців при парафії святого Йоана Павла ІІ та бенедиктинському монастирі в Солонці.


Крім того, під час свого візиту до України зустрінеться з представниками міської влади Львова, архієпископом Святославом Шевчуком (УГКЦ). У Києві архієпископ зустрінеться з міністром закордонних справ Кулебою. Відвідає катедру св. Олександра та парафію св. Миколая. Представник Ватикану також поїде Бучі, Ірпеня та Ворзеля.   
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.