Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Сестри монахині з Ужгорода: те, що ми робимо, це тільки крапля

Сестри монахині з Ужгорода: те, що ми робимо, це тільки крапля

Переживаємо вже третій тиждень війни. Війна, яка нищить та вбиває. Стирає людяність та гідність в людських серцях…
Про це повідомляє Мукачівська дієцезія.

Тут, в Ужгороді, не так сильно відчуваємо нищівну силу війни, але бачимо її наслідки. Ми, сестри Згромадження Ісуса, по можливості, стараємось допомогти людям, які втекли від бомбардування та опинились у скруті. У соціальному центрі Марії Вард приймаємо переселенців.


Деякі з них їдуть за кордон, де шукають порятунок для себе та своїх дітей. Їм допомагаємо перетнути кордон та знаходимо для них проживання. Дехто зупиняється у нас на довший час.

Від наших сестер зі Словаччини та Чехії, а також, від організації «Усмішка як подарунок», отримуємо гуманітарну допомогу, яку розподіляємо для військових, для переселенців в соціальному центрі і відправляємо туди, де є потреба.


Так ми намагаємось зробити свій внесок на користь нашої країни та тим самим, наблизити нашу перемогу. Віримо, що наші молитви, які ми щоденно заносимо до Бога, дають силу тим, хто нас захищає, хто зараз знаходиться в найгарячіших точках.

Те, що ми робимо, це тільки крапля… Але і великий океан складається з багатьох крапель.

Сестри Згромадження Ісуса, Ужгород


Новини з України Допомога Лицарів Колумба для Києва Антикризовий штаб Львівської архідієцезії на чолі з єпископом-помічником Едвардом Кавою у співпраці з Орденом Лицарів Колумба, місією «Карітас-Спес» Львівської архідієцезії та Фондом «Даймо надію» продовжують активно працювати над забезпеченням гуманітарною допомогою осіб постраждалих від воєнних дій – як біженців, так і тих, що не змогли виїхати з охоплених активними воєнними діями територій.