Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Новенна перед присвяченням України та Росії Серцю Марії (2 день)

Новенна перед присвяченням України та Росії Серцю Марії (2 день)

Пропозиція текстів на кожен день Новенни від Конференції єпископату України. Ці тексти допоможуть пережити духовне приготування до присвячення України та Росії Непорочному Серцю Марії, що відбудеться 25 березня 2022 року. 
ДРУГИЙ ДЕНЬ

Перша світова війна охопила всю Європу, покриваючи її мережею колючого дроту та окопів. Найгостріші уми і найбільші людські сили були залучені тими, хто хотів виграти цю війну. Як ніколи раніше, вся наука служила воєнним потребам, використовуючи всі винаходи, всі лабораторії і заводи, а мир, що наближався, мав стати лише прелюдією до наступної, ще жорстокішої війни.

У цьому хаосі та плутанині Божа Мати вибирає не вчених, а простих дітей, не державних діячів, а трьох маленьких дітей, не генералів, а пастухів.

І саме їх Вона зробила посланцями миру.

Проблема світу в тому, що його сильні вибирають складні рішення, які приносять зло, а послання Богородиці так просте і чисте.

Божа Матір у Фатімі сказала: Війна закінчиться і буде мир, якщо будете молитися – О Ісусе, прости нам гріхи наші, спаси нас від вогню пекельного, приведи на небо всі душі,  а особливо ті, які найбільше потребують Твого милосердя.

Якщо навернемось...

Якщо будемо молитися на св. Розарії...

Молімося в честь нашої Богоматері Фатімської: Господи, Боже Всемогутній, заради Твого Єдинородного Сина, який своїм життям, смертю і воскресінням викупив нас для вічного спасіння, благаємо Тебе: уділи нам благодаті, щоб ми, роздумуючи над таємницями Розарію Пресвятої Діви Марії, знали, як гідно наслідувати те, про що вони говорять, і отримали те, що вони обіцяють. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

БІЛЬШЕ ТЕКСТІВ


Зображення: Shutterstock