Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Молитва-телеграма до св. Йосифа
Молитви 6 249 0

Молитва-телеграма до св. Йосифа

Цю молитву можна відмовляти впродовж трьох днів або тричі на день – вранці, в обід і ввечері – для випрошення негайного порятунку. Якщо вкрай необхідно, то можна відправити цей молебень за три години поспіль. Назва «телеграма» говорить про невідкладність справи.
Святий Йосифе, жертвую тобі любов Ісуса і Марії, яку вони відчувають до тебе. Віддаю тобі теж прославу, вдячність і жертви, які тобі вірні приносили впродовж століть аж до цієї хвилини. Віддаю назавжди себе самого і всіх дорогих моєму серцю під твою святу опіку.

Благаю тебе, заради любові Бога і Пресвятої Діви Марії, Твоєї Обручниці, зволь випросити нам благодать вічного спасіння і всі потрібні нам благодаті, а особливо благодать (назвати інтенцію). Поспіши на рятунок, святий Патріарху, і утіш мене в цій печалі.

О святий Йосифе, вислухай мене.

Отче наш; Радуйся, Маріє; Слава Отцю.

Предвічний Отче, жертвую Тобі Пресвяту Кров, Серце і Лик Твого Єдинородного Сина, всі чесноти і заслуги Пресвятої Матері та Її пречистого обручника святого Йосифа й усі скарби Святої Церкви задля отримання благодаті вічного спасіння і всіх потрібних нам благодатей, особливо ... для Н.

Рятуй, о Йосифе, від лиха нас в житті і смерті, в кожен час!

З Молитовника до св. Йосифа 


Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.